Toboganele au sosit! Se anunță o vară plină de surprize într-un oraș din Timiș

6389

Autoritățile locale au anunțat că în perioada următoare vor începe lucrările la clădirea de două etape de la Ștrandul Municipal, de unde se va da startul pe toboganele de apă, aduse la Lugoj în urmă cu două săptămâni. Un nou transport de echipamente pentru Ștrand este așteptat zilele următoare în municipiu.

“Considerăm că lucrările de la Ștrandul Municipal au început să intre în linie dreaptă. În acest moment este un front mare de lucru. Am reușit să asamblăm deja la sol segmentele de la toboganele de apă și este aproape de finalizare placarea cu gresie în zonele prevăzute în proiect. De asemenea au fost aduse și pompele de presiune și trebuie să înceapă instalarea lor. Așteptăm să sosească și saunele și va trebui să înceapă betonarea bazinului de aterizare de 13/13 metri, 1,5 metri adâncime, precum și ridicarea clădirii de 17 metri pentru tobogane”, a spus Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Primăria susține că dacă ritmul lucrărilor se va menține și nu vor apărea probleme, ridicarea toboganelor și montarea saunelor ar trebui să se finalizeze până la vară. Atunci, timișenii se vor putea bucura de noua față a ștrandului municipal, a cărui renovare a început încă din vara anului trecut.

Toboganele vor fi montate de o firmă constănțeană pentru 1,7 milioane de lei.

Strandul municipal va fi finalizat când se încheie sezonul! Ce compensație primesc însă lugojenii?

sursa: redesteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ