Toate forțele de ordine din Timișoara sunt pe urmele lor! Ce caută polițiștii?

2051

,,Goana” după cerșetorii care își fac veacul pe străzile Timișoarei continuă! După ce edilul orașului a pus Poliția Locală pe urmele oamenilor fără adăpost, și cei din Inspectoratul de Poliție Județean Timiș au început să desfășoare acțiuni intense pentru combaterea fenomenului de cerșetorie.

,,Poliţiştii municipiului Timişoara au acţionat pentru menţinerea  unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului, având ca principal obiectiv identificarea şi luarea în evidenţă a persoanelor fără adăpost, sancționarea celor care apelează în mod frecvent la mila publicului și combaterea cerșetoriei.”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Acțiunea nu s-a încheiat fără rezultate. În urma activităților întreprinse, polițiștii au legitimat și luat în evidență 54 de persoane care provin din mediu celor fără adăpost şi care apelează în mod frecvent la mila publicului.

Totodată, au fost aplicate un număr de 8 sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala și normelor rutiere.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate de oamenii legii a fost de 1150 de lei.

1 COMENTARIU

  1. Daca nu vor cersi vor face crime – ce masuri serioase (nu de moment) se iau pt ca sa aiba ce manca si sa nu mai cerseasca . Am umplut lumea cu gunoaie, nimeni nu ne mai suporta

LĂSAȚI UN MESAJ