Toaleta unei școli din Teleorman a costat cât un apartament în Capitală

60

Peste 300.000 de lei au fost investiţi de administraţia locală a comunei Buzescu, judeţul Teleorman, într-o toaletă şcolară. Lucrările au început în luna martie şi trebuiau finalizate în septembrie. Deocamdată elevii nu se pot bucura de proiectul primăriei.

„Curtea singurei şcoli din comuna Buzescu oferă o privelişte dezolantă: lipsesc porţiuni mari din gardul împrejmuitor, nu este un teren de sport amenajat, iarba a crescut până la brâu, haznaua şi gunoiul vecinilor se află în curtea instituţiei de învăţământ, iar o bună parte din curtea şcolii a trecut fără acte, în curtea vecinilor”, aşa descriu jurnaliştii de la Cronica de Teleorman imaginea Şcolii Gimnaziale Buzescu.

Aşa cum se poate vedea în fotografie, trecătorii au două pancarte prin care sunt informaţi că investiţia se derulează prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, celebrul PNDL. Pe cea din stânga sunt trecute chiar şi două valori: 397.850 de lei, apoi cineva a lipit o hârtie în care este trecută suma de 316.646 de lei „cu TVA”. Conform Ministerului Dezvoltării Regionale, primăria Buzescu a primit prin PNDL2 suma de 266.513 de lei (fără TVA) pentru realizarea obiectivului de investiţii „Lucrări de extindere la Şcoala Gimnazială Buzescu, comuna Buzescu, judeţul Teleorman”. Extinderea şcolii însemna construirea unei toalete lipite de clădirea principală.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ