Titu Bojin nu-și face probleme. Va fi tot președinte CJT, cu sau fără PSD!…

515

După ce fostul viceprimar și ministru Sorin Grindeanu, actual președinte al PSD Timiș, a fost confirmat drept candidat PSD pentru Consiliul Județean Timiș, o întrebare a apărut pe buzele tuturor: ce se întâmplă cu Titu Bojin?…

Așa că la ședința Consiliului Județean Timiș, l-am întrebat pe fostul șef al PSD Timiș și încă președinte al CJT dacă nu cumva din luna iunie, după alegerile locale, va ieși la pensie.
”Voi fi tot președinte la Consiliul Județean Timiș” – a replicat, liniștit și calm, Titu Bojin.
Nu a început încă să strângă semnături, pentru că încă nu s-a decis cum și de unde va candida, dar nu-și face probleme, pentru că va avea câte semnături vrea ”în 48 de ore”.
Deși nu-și dorește să părăsească PSD, Titu Bojin crede că poate candida chiar și ca independent și nu va fi nici o problemă să se impună în fața celor de la PNL și PSD.
”Am prea mulți prieteni în județ, ca să-mi fac griji” – a mărturisit Titu Bojin.

Așa că dacă PSD nu pare a avea probleme foarte mari în a câștiga alegerile locale în județul Timiș la nivel de Consiliu Județean, PSD pare să aibă mai mult probleme interne.
”Păi, spuneți voi, care dintre voi nu m-ar vota?”- s-a adresat Titu Bojin ziariștilor prezenți în timpul declarațiilor de presă.
Nu s-a auzit nici un protest vehement. După care toată lumea a zâmbit, a salutat și a plecat fiecare pe drumul lui…

LĂSAȚI UN MESAJ