13.9 C
Timișoara
duminică 3 martie 2024

Titu Bojin la ceasul ,,despărțirii oficiale”. Ce are de gând să facă, de acum înainte, fostul lider al PSD Timiș

”Dragii mei, dupa cum probabil ati citit in presa ultimelor zile, ati aflat ca incepand de saptamana aceasta am fost de acord sa fac un pas in lateral in ceea priveste conducerea Administratiei Bazinale de Apa Banat, institutie pe care am condus-o aproape 20 ani.
In toti acesti ani am facut tot posibilul de a avea parte de ape curate in Banat, sa protejam vietile oamenilor si gospodarile acestora de furia viiturilor atunci cand a fost cazul, sa traim cat mai sigur si sanatos impreuna cu natura.

Am finalizat impreuna cu echipa mea, proiecte de referinta pentru vestul tarii. In ce masura am reusit, va las pe voi sa apreciati prin prisma investitiilor ce s-au facut in acesti ani, in reabilitarea malurilor si digurilor pentru prevenirea inundatiilor in Banat, in modernizarea nodului hidrotehnic de la Sanmihaiu Roman, nefunctional de aprox. 60 de ani, si a altor investitii strategice.

Dar sa nu uitam nici de cea mai frumoasa cladire din oras, poate ca sunt subiectiv, cea a Palatului Apelor. Anul viitor cand Timisoara va fi Capitala Europeana, orasul se poate mandri cu o cladire de o frumusete deosebita. Fara sa fiu lipsit de modestie, m-am implicat activ ca sa infiintam in Timisoara si Regia Navigabila a Canalului Bega pentru ca timisorenii sa se bucure de plimbarea cu vaporasul pe Bega si sa existe un cadru legal in ceea ce priveste exploatarea acestui rau. De asemenea, am reabilitat sediile formatiilor de lucru din Topolovatul Mare, Taria, Surduc, Costeiu, Baile Herculane, Deta, Caransebes, Resita etc.

Un alt obiectiv cu care ma mandresc este faptul ca am reusit sa facem o pista pentru biciclete pe digul malului Bega pana la frontiera cu Serbia, pista de care se bucura foarte multi iubitori de ciclism si natura. Nu m-a interesat niciodata apartenenta politica a cuiva, ci doar interesul public si al cetatenilor.

Tot ce am facut, am facut cu buna credita si cu dorinta ca ABA Banat sa fie o institutie respectata si apreciata in randul comunitatii noastre.

Nu va ascund faptul ca imi doresc sa pot ajuta mai mult timisenii si banatenii mei dragi, iar pentru acest lucru voi candida la presedintia Consiliului Judetean Timis. In contexul acesta nu puteam sa conduc o institutie importanta si sa fiu in acelasi timp in campanie electorala si in opozitie cu actuala guvernare.

Voi ramane fidel oamenilor si institutiei care mi-a oferit atatea satisfactii profesionale si personale, voi fi la fel de implicat pentru ca Timisul si Banatul in general sa aiba ape linistite si curate.

Am fost, sunt si voi ramane alaturi de oameni, iar daca pot sa ajut, o fac cu bucurie. Bunul Dumnezeu sa ne dea sanatate tuturor, sa incercam sa fim mai buni si intelepti, aceasta virtute a intelepciunii, spun unii, venind odata cu varsta. 😊Al vostru prieten, Titu Bojin!”

Cert este că, Titu Bojin va candida oficial pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș.

Potrivit unor surse din interiorul PSD Timiș, Grindeanu, care este liderul din umbră al filialei locale, nu s-a hotărât încă dacă să meargă cu Călin Dobra sau cu Titu Bojin la localele din Septembrie, pentru câștigarea poziției de președinte al Consiliului Județean Timiș. Mulți primari PSD l-ar susține mai degrabă pe Bojin în acestă competiție, decât pe Dobra.

Oricum, pentru Grindeanu și Simonis vor veni zile grele în cazul în care vor pierde și Consiliul Județean Timiș, în dauna liberalului Alin Nica.

Alte subiecte :

Liceele din Timiș care încurajează elevii să scrie literatură și texte jurnalistice

Zeci de elevi din Timiș și o profesoară de la Colegiul Loga din Timișoara au fost premiați la un concurs de articole, creații literare...

Timișul se află în topul județelor cu cei mai bine plătiți salariați din România

Discrepanțele salariale sunt mari de la un județ la altul în vestul țării, potrivit unei analize a Ziarului Financiar, întocmită pe baza statisticilor oficiale. Potrivit...

Martie la Timișoara

Citește și :