Țipete în miez de noapte, pe o stradă din Timișoara. Coșmarul trăit de o bătrână în propria casă

1602

Polițiștii locali din Timișoara au intervenit, noaptea trecută, pe strada Iuliu Maniu, după ce un bărbat a sesizat telefonic, în jurul orei 01.20, că mama sa este agresată de cineva în apartamentul în care locuiește.

La fața locului, polițiștii au constatat că dintr-un apartament se auzeau țipetele unei femei care, la apariția patrulei, a ieșit afară pe jumătate dezbrăcată, susținând că în casă se mai află un bărbat care încearcă să o abuzeze sexual.

Polițiștii locali au pătruns în locuință, unde au depistat un bărbat îmbrăcat sumar și cu răni superficiale pe față. Acesta a fost imediat imobilizat și încătușat. Ulterior, oamenii legii au stabilit că acesta este din Satu Mare și are vârsta de 39 de ani.

,,Femeia care locuia în apartament a fost și ea identificată, stabilindu-se că se numește S.I., de 71 de ani. Aceasta a declarat că bărbatul a intrat fără drept în apartament în timp ce dormea, încercând să o abuzeze sexual. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu și tentativă de viol.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

violator tmpolitia locala

LĂSAȚI UN MESAJ