Ținuta perfectă pentru sărbători, o combinație între stil și reduceri

129

Shopping-ul de sărbători înseamnă nu doar daruri pentru cei dragi ci și o adevărată aventură vestimentară. Indiferent de vârstă, femeile sunt în căutarea oufitului perfect pentru ziua de Crăciun sau pentru noaptea dintre ani. Și cum fiecare doamnă dorește să inspire eleganță și rafinament, magazinele sugerează o gamă largă de variante, menite să cucerească sufletul feminin.

Rochii de cocktail, catifea, verde smarald, aurii, fustele sau salopetele alcătuiesc oferta specială de sărbători. Cum petrecerile de Craciun sau de Revelion presupun o multitudine de pregătiri si mult interes din partea doamnelor pentru felul in care arată, magazinele din Timișoara și-au expus cele mai tentante oferte promoționale. Astfel, putem găsi cu ușurință o rochie unicat la o reducere de 20%, iar dacă optăm pentru un brand cunoscut prețurile pot ajunge și la 50% din cel inițial.

,,Doamnele nu ezită să-și procure singure cadouri, deci nu ducem lipsă de cliente. Sunt la mare căutare rochiile de culoare bordo, verzi, dar și cele aurii. Femeile doresc să strălucească de Anul Nou, astfel că ținutele cu sclipici, materialele cu paiete, catifeaua,  toate la prețuri speciale, se află printre opțiunile de top”, ne informează Corina  Porumbescu, vânzător-consultant în materie de haine la un magazine din Iulius Mall.

Întreaga agitație instalată de dressing-ul feminin înaintea sărbătorilor nu este cauzată doar de lipsa unei ținute perfecte ci și de căutarea unui preț optim.  Cel mai sigur bilet către o haină elegantă și de efect este mărimea buzunarului, oricât de ironic ar suna. În pofida ofertelor pe care comercianții le afișează, femeile trebuie să renunțe la o parte din bugetul lor pentru a-și accesoriza ținuta.

Pentru a completa garderoba, acestea trebuie să lase între 100 și 500 de lei. În mare vogă sunt și magazinele online, care cu prilejul sărbătorilor au scăzut preturile noilor colecții, iar femeile își pot face alegerile cu cea mai mare ușurintă, dar  pot și să  urmărească tendințele actuale. Rochiile negre din catifea, cu paiete aplicate, cele de seară lungi, din voal sau cristale Swarovski, sunt la îndemâna celor care preferă să-și facă cumpărăturile de lângă bradul din casă. Pentru o rochie scurtă din paiete roșie trebuie să scoateți din buzunar 249 de lei, iar pentru una elegantă din dantelă brodată cu paiete prețul sare la 499 de lei.

Reducerile de Craciun însă nu vor fi valabile mult timp, de aceea comercianții recomandă să ne grăbim pentru a nu pierde ofertele magice de sărbători!

Stela Jitari

LĂSAȚI UN MESAJ