Țintar provizoriu în Liga a II-a pentru Ripensia și ASU Politehnica

148

ASU Politehnica va debuta, în 5 august, în deplasare la Brăila și Ripensia Timișoara va juca acasă cu Suceava în prima rundă a sezonului 2017-2018 al Ligii II-a la fotbal.

Federația Română de Fotbal a stabilit țintarul campionatului Ligii a II-a. Din păcate, la fel ca în sezonul precedent, calendarul este unul provizoriu și poate suferi schimbări în cazul unor retrageri din competiție. În acest moment sunt incluse în program 20 de cluburi, dar cel puțin două dintre ele – Foresta Suceava și Metalul Reșița – nu sunt încă confirmate 100%. Situația acestora va fi confirmată abia în 1 august, așa că nu ar fi exclus ca în săptămâna premergătoare startului de campionat să avem o nouă tragere la sorți – la fel cum s-a întâmplat vara trecută.

Conform actualului țintar nou-promovata Ripensia Timişoara va porni în noul sezon din Ciarda Roșie. În 5 august, ripensiștii primesc vizita Forestei Suceava. Concitadina ASU Politehnica începe cu cea mai lungă deplasare, cea de la Brăila. Derbiurile mult așteptate vor avea loc în această toamnă după cum urmează: ASU Politehnica – UTA Bătrâna Doamnă în 14 octombrie, iar Ripensia – ASU Politehnica în 18 noiembrie, în penultima rundă a turului.

Alături de cele 19 runde ale turului, FRF a stabilit că în 2017 se vor mai disputa două etape din retur, pe 2 decembrie, respectiv 9 decembrie. Partea a doua a sezonului se reia pe 24 februarie 2018 şi se încheie pe 2 iunie 2018.

 

LĂSAȚI UN MESAJ