Tinerii specialiști în sănătate, termen limită pentru locuințe ANL

70
Tinerii specialiști în sănătate din Timișoara pot primi locuințe ANL. Acestea vor fi predate în curând autorităților locale, care fac apel la cadrele medicale să își depună cererile pentru apartamente cât de repede.
”Având în vedere faptul că în cursul lunii noiembrie 2020 vor fi predate către primărie 30 de apartamente construite de ANL, destinate închirierii pentru tineri specialiști în sănătate, situate în str. Ion Ionescu de la Brad nr.1/E, pânã în 30.10.2020 se pot depune dosare pentru înscrierea pe lista de prioritãți în vederea repartizării unităților locative. Modelul de cerere, documentele necesare a fi depuse, precum și criteriile pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea acestora, sunt anexă la Hotãrârea Consiliului Local nr.277/31.07.2020, care se regăsește pe site-ul Primãriei Municipiului Timișoara”, anunță Primăria Timișoara.
Cererea, împreunã cu actele necesare, se poate depune la sediul Primăriei Municipiului Timișoara, Serviciul Relaționare Directã cu Cetățenii (camera 12), ghișeul 11. Programul pentru înregistrarea dosarelor este: luni, miercuri, joi și vinery, între orele 8:30-14, iar în zilele de marți, între orele 8:30-17.

LĂSAȚI UN MESAJ