Tinerii jandarmi, pregătiți să facă treabă bună

328

Infractorii de tot felul dar și cei doar ușor certați cu legea au din luna august un motiv în plus să-și bage mințile in cap. La sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, a avut loc un scurt dar emoționant ceremonial de numire în funcţie a unui ofiţer, absolvent al Academiei de Poliţie „Al.I. Cuza“ Bucureşti şi zece subofiţeri, absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

În primele cinci zile, tinerii jandarmi vor urma un program de pregătire înaintea intrării în serviciu, program ce va conţine atât noţiuni teoretice cât şi activităţi practice, acesta finalizându-se cu verificarea cunoştintelor şi abilităţilor practice dobândite. Tinerii jandarmi au fost repartizaţi către structurile operative ale Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.

Bobocii abia așteaptă să se confrunte cu problemele reale legate de un oraș mare cu populație de toate felurile. Dacă se are în vedere fluxul continu de cetățeni și proximitatea frontierei, treabă vor avea din plin chiar din primele misiuni ce le vor executa.

Comandantul unităţii, colonelul Remus Ioan Cîmpan, i-a asigurat pe tinerii ofiţeri şi subofiţeri de sprijinul său, i-a felicitat şi le-a dorit succes în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ