Tinerii din mașina care a provocat accidentul cu 5 morți de la Vaslui veneau de la discotecă

134

Un accident cu cinci morți a avut loc Vaslui, după ce șoferul unei mașini cu numere de Bacău a încercat o depășire riscantă. Tinerii din mașina care a provocat accidentul se întorceau de la o discotecă, potrivit unor surse şi mai aveau foarte puțin până acasă.

Maşina a intrat pe contrasens pentru depăşirea a două autoturisme, însă şoferul nu a mai avut timp să finalizeze manevra şi a intrat în coliziune frontală cu maşina care venea din sens opus, antrenând în accident încă un autoturism.

Patru tineri din maşina de Bacău au murit. Şoferul de 31 de ani, un tânăr de 26 de ani și o adolescentă de 17 ani din localitatea Gohor. O altă adolescentă de 19 ani din mașină era din Priponești, tot județul Galați. O altă fată din Priponești, de 15 ani, e grav rănită.

În mașina de București, izbită în plin de automobilul de Bacău se aflau tot 5 persoane. Șoferul, un tânăr de 34 de ani din Iași a murit. O copilă de 13 ani și o femeie de 35 de ani, tot din Iași, sunt rănite. Ceilalți pasageri, o tânără de 33 de ani din Siret și un tânăr de 35 de ani din Bacău sunt, de asemenea, răniți.

A treia mașină lovită în accidentul din Bădeana avea ca ocupanți doi soți din Bulgaria, un tânăr de 35 de ani și o tânără de 32 de ani, care au fost răniți.

Poliţiştii încă analizează cauzele care au dus la tragedie.

LĂSAȚI UN MESAJ