Tineri, reținuți de poliție după ce au spart un magazin. Unul dintre ei era urmărit național

32

În această dimineață, în jurul orei 04.00, polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Reșița, aflați în serviciul de patrulare împreună cu jandarmi, pe Calea Timișoarei, au surprins în flagrant delict 5 tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, toți din municipiu, imediat după ce au spart un depozit al unei societăți comerciale, de unde au sustras diferite mărfuri (alimente și alcool), pe care le-au încărcat într-un autoturism.

Tânărul de 23 de ani era urmărit național după ce a pătruns prin efracție în 12 locuințe din Reșița, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta sustrăgându-se măsurii.

De asemenea, polițiștii au stabilit că în aceeași noapte, cei 5 bărbați au pătruns prin efracție în mai multe autoutilitare parcate în curtea depozitului, iar dintr-o mașină au sustras un CD player.

Cele 5 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Reșița, fiind întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii au recuperat în totalitate prejudiciul produs și au contactat persoana vătămată, care nici nu aflase încă faptul că fusese victima unei infracțiuni de furt calificat, iar în cursul zilei de astăzi îi vor fi restituite bunurile.

Tot astăzi, bărbatul de 23 de ani urmărit național urmează să fie prezentat Judecătoriei Reșița pentru confimarea măsurii arestării preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ