Tineri prinși cu droguri la Timișoara

631

Polițiștii locali au depistat zilele acestea un grup de tineri care stăteau pe o bancă din parcul Sălii Olimpia, situat pe Aleea FC Ripensia. Pentru că erau gălăgioși și agitați, tinerii au fost legitimați, iar în urma discuțiilor cu ei polițiștii locali au observat că unul dintre ei avea asupra sa o țigaretă confecționată manual, susceptibilă a conține substanțe psihoactive.

”Cel în cauză, S.M.D., de 23 de ani, din localitatea Șimian, județul Mehedinți, care locuiește într-unul din căminele din Complexul Studențesc, a declarat că țigareta ar conține canabis. Tot zilele trecute, pe str. Mareșal C-tin Prezan, s-a semnalat prezența, în scara unui bloc, a două persoane care erau întinse pe jos, în casa scării unui bloc. Trecându-se la verificarea acestora, s-a constatat că nu fac parte din categoria persoanelor fără adăpost, așa cum se crezuse inițial, ci sunt doi tineri care locuiesc în zonă, de 27 și respectiv 20 de ani, aceștia având asupra lor mai multe țigarete care conțineau substanțe vegetale din categoria celor psihoactive”, au transmis polițiștii.

Un alt tânăr, de 25 de ani, a fost depistat consumând astfel de țigarete confecționate din substanțe interzise, pe o bancă din Parcul Karlsruhe. La finalul lunii trecute, într-o sigură zi, polițiștii locali au depistat patru tineri, cu vârste între 15 și 18 ani, doi dintre ei aflându-se pe Aleea Pădurea Verde și doi pe str. Intrarea Doinei, care aveau asupra lor substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive.

În toate cazurile s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazurilor de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ