Timotion V cântă Gospel pe traseu. La curse s-au înscris peste 6000 de oameni

130

Asociația Culturală TGP încununează efortul participanților, susținătorilor și organizatorilor Timotion 2019 cu un cor ad-hoc de sute de voci în piața Libertății. Celebra piesă „Lean on me” a lui Bill Withers va răsuna pe trei voci la ora 13 înaintea festivității de premiere. Sub îndrumarea lui Dominic Samuel Fritz și acompaniați de Sergiu Cătană(tobe), Petre Ionuțescu (trompetă), Johnny Kui (chitară), Daniel Kui (chitară bas) și Eduard Bogdan (pian) timișorenii vor învăța pe loc piesa care transmite spiritul de susținere a celor mai slabi sau aflați într-un impas: Lean on me, when you`re not strong, and I`ll be your friend, I`ll help you carry on (bazează-te pe mine, când nu ești puternic, iar eu îți voi fi prieten, te voi ajuta să mergi mai departe).

La curse s-au înscris peste 6000 de participanți. Atât ei cât și prietenii și susținătorii lor sunt invitați să facă parte din acest cor inedit.

„În ziua în care Timișoara se mișcă pentru multe cauze bune, vrem să oferim ocazia timișorenilor să se simtă parte a unei comunități unde fiecare voce contează. Va fi un cor alcătuit din indivizi, fiecare cu povestea lui, cu vocea lui, și totuși împreună funcționează ca o comunitate”, spune Dominic Samuel Fritz, președintele asociației culturala TGP, cunoscută pentru proiectele inedite de caritate și incluziune Timișoara Gospel Project sau Gospel fără bariere.

Asumându-și rolul de partener muzical al Timotion V, Asociația Culturală TGP organizează momente muzicale și pe traseul curselor. Membrii asociației, dar și alți pasionați de muzică vor face galerie celor care aleargă în cursele de 6, 10,5 și 21 de km:

”Îi vor întâmpina sub pasajul Michelangelo cu miniconcerte pentru fiecare pluton. Pentru
acestea va avea loc un atelier gospel sâmbătă, 13 aprilie, între orele 14:00 și 18:00 în
sala de conferințe a hotelului Perla 4 (strada Protopop George Dragomir nr.9), la care
poate participa oricine are voce, timp și chef. Nu este necesară o pregătire anume, nu
există restricții de vârstă sau de orice alt fel”, transmit membrii Asociației Culturale TGP.

LĂSAȚI UN MESAJ