Timotei Julei a devenit ambasador după aurul de la Berlin

58

Medaliatul cu aur la proba de înot, 50 de metri liber de la Special Olympics Ediția de vară Berlin, Timotei Julei a fost așteptat pe aeroport ca un adevărat campion și erou de o mulțime entuziastă. Sportivul timișorean, de 19 ani, este legitimat la ACS Ambasadorii Speranței și a devenit cel mai nou campion mondial al orașului.

Timid și cu medalia la gât, Timotei a fost întâmpinat cu lacrimi de fericire, scandări, steaguri, ca un adevărat erou. Familia și prietenii l-au asaltat și copleșit. Cei mai emoționați, cu lacrimi în ochi, erau evident părinții, mândri de reușita fiului lor.
Au urmat lungi îmbrățișări și feliitări din parte familiei și cunoscuților. Alături i-a fost tot timpul antrenorul său, Marius Pîrjol, care l-a îndrumat la fiecare pas în călătoria lui prin sporturile de performanță.

La întâmpinarea lui Timotei, au fost prezenți primarul Dominc Fritz și viceprimarul Cosmin Tabără, care i-au oferit în mod simbolic, titlul de Ambasador al Timișoarei și au declarat că această mare performanță trebuie să-i mobilizeze și mai mult în ceea ce privește construirea infrastructurii sportive aproape non-existente în Timișoara.