Timișorenii sunt poftiți la Târgul Vintage Bazaar

2976

Vintage Bazaar a ajuns la a zecea ediție, motiv de sărbătoare pentru organizatori, expozanți și în special pentru vizitatori. Cea de-a zecea ediție e una de iarnă, un Winter Bazaar de poveste, eveniment pregătit cu grijă de Asociația Noi Re-Creăm.

Winter Bazaar va avea loc la Porto Arte (Vaporul), în zilele de sâmbătă și duminică 17-18 decembrie, între orele 10.00-20.00.

Bazaarul își va deschide din nou porțile cu multă inspirație și culoare pentru o ediție de iarnă cum nu s-a mai văzut. O ediție în care cuvântul de ordine va fi JOC. Vizitatorii vor avea parte de Roata norocului, sertărașe cu suprize, spiridușul Winter Bazaar, muzică jazz, vin fiert cu scorțisoară și savuroasa ciocolată de casă. Dacă nu vă grăbiți să găsiți bradul de Crăciun, puteți pleca de la Winter Bazaar cu unul gata împodobit cu accesorii handmade.Toate acestea alături de artiștii cei talentanți, care vor expune: creații vestimentare, bijuterii de autor, obiecte de decor, cosmetice bio şi decorațiuni de Crăciun.

Nadina Jianu (organizator) spune : Îi invităm toți iubitorii de lucruri frumoase și pe toți cei care pun preț pe artizanatul local, să ne treacă pragul și să descopere caracterul special al evenimentului nostru, care creează stare, atmosferă, un cadru prietenos.

LĂSAȚI UN MESAJ