24.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Timișorenii și-au plătit impozitele pe 2024 într-o proporție apreciabilă încă din a treia lună a anului!

Este ultima săptămână în care timișorenii pot primi bonificația de 10% pentru plata integrală cu anticipație a impozitului pe clădiri, terenuri sau mijloace de transport.

Aproape jumătate dintre contribuabilii din Timișoara și-au achitat taxele și impozitele locale pe anul 2024.

Potrivit Primăriei Timișoara, până la 22 martie au fost încasate 33.351.851 lei din impozite pe clădiri, 5.499.552 lei din impozite pe terenuri și 18.413.148 lei, impozite pe autoturisme.

Aproximativ 50% din totalul plătitorilor persoane fizice au achitat taxele online.

Timișorenii au la dispoziție adresa cont.primariatm.ro unde pot să își creeze contul unic pentru plata taxelor sau pentru interacțiunea cu administrația.

“Prin acest cont, timișorenii pot accesa peste 300 de cereri și servicii pe care le gestionează Primăria Municipiului Timișoara, de la plata taxelor, la depunerea certificatului de urbanism sau acte pentru indemnizația copilului, fără a mai veni la ghișeu”, transmite municipalitatea.

Plățile se pot face în continuare fizic la casieriile Direcției Fiscale de pe strada Demetriade nr. 1(incinta Iulius Town) sau la oficiile poștale.

Programul cu publicul al Direcției Fiscale este luni – joi, orele 08:30 – 16.00 și vineri, orele 08:30 – 14.00.

Alte subiecte :

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în...

Controale ale Gărzii Forestiere în Timiș. Ce au găsit autoritățile?

Inspectorii Gărzii Forestiere au luat la puricat mai multe drumuri publice, forestiere, dar și depozite de lemn ale unor firme din județ. Controale au...

Citește și :