Timișorenii se plimbă prin bălți și noroi, în orașul de cinci stele

74

Cu greu mai putem spune că trăim într-un oraș de cinci stele. Trotuarele din Timișoara arată ca după bombardament, mai ales în zona centrală, iar asfaltările au fost făcute atât de bine, încât pe unele străzi s-au creat zbălți uriașe.

Timișorenii din mai multe zone din oraș au făcut poze și le-au postat pe Facebook, în sperața că autoritățile vor lua măsuri. Peisajul arată dezolant.

„Primul bazin olimpic din zona de nord a Timișoarei! De 8 ani ai șansa să faci orașul ăsta să arate bine și tot ce reușești să faci e să pui luminițe în centru și să asfaltezi zona în care locuiești! Asta înseamnă să fi primar! Și restul orașului e Timișoara! Ce să mai spun de cele 4 bazine de înot promise… Au naturel! Leoarcă și plină de noroi am ajuns acasă pentru că trotuarele tot sparte sunt . În combinație cu firele de curent căzute… vis!”, s-a plâns o femeie pe Facebook.

În centru, situția este la fel ca în toamnă. Trotuarele au rămas nereparate și după ploi s-au transformat în drumuri de noroi. Iar veștile nu sunt prea bune pra curând. Edilul șef a anunțat că nu le repară decât în primăvară. Nici nu a nins ca zăpada să acopere cratele și să ascundă mizeria.

Potrivit Primăriei Timișoara, joi, se lucrează pe următoarele străzi și trotuare: Str. Martir Cernăianu, Str. Basarabia, Str. Cozia, Str. Martir Andrei Iştvan, Calea Stan Vidrighin, Str. Lacului, Blv. Liviu Rebreanu, Str. Cireşului, Str. F.C. Ripensia, Str. G-ral Dragalina, Str. Maximilian Fremaut, Str. Mărgăritarilor, Str. Stuparilor, Str. Liege, Piaţa Operei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ