Timișorenii nu sunt blatiști, circulă la alb

1110

Angajaţii societăţi de transport în comun au început, încă de anul trecut, o sertie de cpontroale pe mijloacele de transport. Ultima acţiune însă s-a dovedit nu foarte fructuoasă. Doar 15 blatişti au fost prinşi circulând fără bilet.
„Au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională un număr de 15 călători, iar în cazul a 5 persoane a fost necesară intervenţia organelor de Poliţie şi Jandarmerie pentru identificarea şi sancţionarea călătorilor aflaţi în stare avansată de ebrietate care adresau injurii şi ameninţări conducătorilor mijoacelor de transport”, transmite instituția.

Controalele au vizat liniile de tramvai ce deservesc zona Piaţa Traian, Piaţa 700, Piaţa Maria şi Gara de Nord, precum şi traseul liniei de tramvai numărul 9.

Pentru săptămâna 26.02.2018 – 04.03.2018, acţiunile se vor concentra pe interzicerea călătoriei în buclele de întoarcere a tramvaielor din zona Torontal, AEM şi Ciarda Roşie, iar pentru liniile de Expres 1, 2, 3, 4, 6, 7 şi 8, precum şi pentru liniile metropolitane, agenţii de intervenţie, pază şi ordine cu atribuţiuni de control vor efectua verificarea titlurilor de călătorie prin sistemul de acces control pe uşa de urcare faţă a mijlocului de transport.

1 COMENTARIU

  1. Timisoara este singurul oras din tara din cele colindate de mine, unde nu poti cumpara bilete in zilele libere. In centru, nici macar acolo, desi exista un chiosc bine plasat la Piata 700, se trage oblonul. Cind s-a inscaunat actualul primar si s-au cerut automate de bilete a spus direct „n-am bani”, stia el cit costa, citi bani are,… Vezi Aradul care are automate stradale. Atunci ce pretentii poti sa mai ai.

LĂSAȚI UN MESAJ