Timișorenii, invitați să alerge din nou în scop caritabil pentru realizarea primului spital pentru copiii bolnavi de cancer din România

712

Timișorenii cu suflet mare sunt invitați, și în luna iunie, să alerge în mod simbolic și să doneze bani pentru realizarea primului spital din România pentru copiii bolnavi de cancer. Unitatea medicală cu totul specială va fi realizată la București, dar pentru construcția sa este nevoie de aproximativ 80 de milioane de lei.

Oamenii care doresc să fac o faptă bună sunt așteptați în data de 11 iunie, între orele 09.00 – 12.00, la Pădurea Verde. Pentru a participa, timișorenii trebuie să urmeze doi pași simpli: să se prezinte la locul de start și să doneze minim un leu în beneficiul spitalului.

Nu este vorba despre un concurs, ci despre o alergare simbolică, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru spital; nu există limită de distanță sau de timp„, transmit organizatorii pe Facebook.

Participanții pot opta între două trasee: unul pentru cei care doresc să alerge simbolic pentru a susține cauza, de doi kilometri, și unul pentru alergătorii amatori/profesioniști sau practicanți de alt sport, care doresc să îmbine plăcerea unei alergări cu posibilitatea de a strânge fonduri pentru spitalul copiilor, cuprins între patru și șase kilometri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ