Timișorenii, invitați la o acțiune voluntară de curățare a malurilor Begăi

45

Timișorenii sunt invitați să dea o mână de ajutor în curățarea malurilor Begăi. Acțiunea de salubrizare inițiată de Poliția Locală, în colaborare cu Retim și Direcția Apelor are loc sâmbătă.

„În urma misiunilor de patrulare, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului au constatat că pe malurile Canalului Bega, pe zona verde dintre canal si carosabil, cât şi pe luciul de apă, sunt dispersate cantităţi mari de deşeuri. Acest fenomen imprimă zonei un aspect vizual neplăcut, în contextul în care, odată cu încălzirea vremii, Canalul Bega este foarte animat, mulţi timişoreni alegând acest mod de recreere.

Pentru a reda zonei un aspect civilizat, Direcţia Poliţiei Locale va organiza sâmbătă, 15 mai, o acţiune voluntară de igienizare a Canalului Bega, atât pe maluri cât şi pe luciul de apă, între Uzina de Apă şi Podul Modoş, fiind sprijiniţi de Primăria Municipiului Timişoara, RETIM Ecologic Service S.A şi Direcţia Apelor Banat.

De altfel, la acţiune pot participa şi timişorenii care doresc să redea, alături de autorităţi, un aspect plăcut acestui simbol al oraşului, Canalul Bega”, se arată în comunicatul Poliției Locale.

Întâlnirea voluntarilor va avea loc la ora 08:45, la intrarea în Uzina de Apă de pe str. Rozelor.

LĂSAȚI UN MESAJ