Timișorenii, încurajați să strângă un milion de monede pentru realizarea primului spitalul de oncologie pediatrică din România

5606

La Timișoara continuă campania de strângere de fonduri pentru construcția primului centru independent de oncologie și hematologie pediatrică din România. „Spitalul Copiilor” va fi realizat la București și va avea 50 de paturi, două săli de operație complet echipate, secție de radioterapie și secție de transplant medular.

Astfel, timișorenii sunt încurajați să dea o mână de ajutor din nou. Prin urmare, oamenii cu suflet mare sunt provocați să strângă cât de multe monede pot și să vină cu ele duminică, 8 mai, la Pădurea Verde. Acolo va avea loc noul eveniment „Alerg pentru Spitalul Copiilor”. Organizatorii își propun să adune un milion de monede pentru centrul de pediatrie unic în România.

„Nu contează suma. Cu un gest mic, dați șansă la viață unui copil pe care nu-l cunoașteți, dar care are atâta nevoie de noi.Ne-am propus să construim primul centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrică din România. Şi pentru asta, avem nevoie de 80.000.000 RON”, transmit inițiatorii acțiunii pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ