Timişorenii, încurajaţi să redirecţioneze 2% din impozitul pe venit pentru modernizarea saloanelor de la Spitalul Militar

193

Timişorenii, şi nu numai, sunt încurajaţi să facă o faptă bună pentru bolnavii care au nevoie de o operaţie şi ajung la Secţia de Chirurgie a Spitalului Militar.

Asociaţia Sfera Timişoarei a aflat că medicii care lucrează în cadrul clinicii au început din propria iniţiativă şi bani personali să renoveze câte un salon şi tocmai de aceea s-a decis să le dea o mână de ajutor.

După ce am văzut ce treabă bună au făcut, echipa Sfera Timișoarei a decis să le fie alături în 2016. În prezent, se renovează salonul trei, în urma unei donații generoase venite din partea unei companii. Astfel, o parte din secția de chirurgie a fost renovata de către medici, însă pentru a continua proiectul și a oferi pacienților respectul care li se cuvine, asigurându-le condiții bune de spitalizare și intervenții cu instrumente moderne, e nevoie de o implicare majoră și strângere de fonduri„, transmit voluntarii din cadrul asociaţiei pe Facebook.

Prin urmare, cetăţenii sunt invitaţi să dea dovadă de spirit civic şi să redirecţioneze 2% din impozitul pe venit Asociaţiei Sfera Timişoarei. Banii strânşi vor fi folosiţi pentru a renova toate saloanele Secţiei de Chirurgie de la Spitalul Militar Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ