Timișorenii, încurajați să ajute copiii părăsiți să aibă o familie mai ușor. Ce campanie se desfășoară

180

Timișorenii cu suflet mare, și nu numai, sunt încurajați să facă o faptă bună pentru copiii care așteaptă să fie adoptați. În acest sens, Asociația „Ador Copiii” din Timișoara a lansat campania „Te iubesc, mami”, care le „vorbește oamenilor despre miracolul pe care-l fac în viața unui copil salvându-i copilăria și adoptându-l”.

Concret, campania are drept obiectiv strângerea a 100.000 de euro pentru mărirea asistenței oferite de Centrul de Resurse pentru Adopție.

Acest centru a oferit, în perioada martie-decembrie 2015, 190 de sesiuni de informări despre adopţie. Totodată, echipa centrului a organizat 16 workshop-uri pe teme de adopţie, pentru 65 de specialişti în adopţie. Astfel, se estimează că, pentru fiecare specialist format de Ador Copiii, în medie doi copii adoptabili beneficiază de o atenţie mai mare în instrumentarea cazului lor.

Fiecare copil şi familie care intră în asistenţă noastră are un program de management de caz personalizat și fiecare caz are ca obiectiv transferul copilului din sistemul de protecţie în familia adoptivă, iar pentru extinderea asistenţei oferite avem nevoie să creştem echipa de specialişti cu doi psihologi și doi asistenți sociali„, transmite ADOR Copiii.

Mai multe informații despre campanie sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ