Timișorenii, îmbrățișați în inima orașului

87

Sute de timișoreni care s-au plimbat, duminică, prin centrul orașului au fost îmbrățișați gratuit de către 30 de voluntari de toate vârstele, în cadrul campaniei “Free Hugs”, organizată de către Asociația Look Inside.

Acțiunea “Free Hugs/Îmbrățișări gratuite” a fost organizată pentru cel de-al șaptelea an consecutiv de către asociație. Peste 30 de voluntari, printre care și copii de cinci sau nouă ani, au participat la campania desfășurată, duminică, în centrul Timișoarei, după ce au aflat de pe o rețea de socializare că pot oferi îmbrățișări gratuite.

Astfel, ținând în mâini afișe cu mesajele “Îmbrățișări gratuite” sau “Free hugs”, voluntarii s-au plimbat prin Piața Victoriei pentru a le propune trecătorilor să fie strânși în brațe.

“La acțiune participă aproximativ 30 de voluntari, dintre care doar șase fac parte din asociație, restul sunt voluntari adunați de pe Facebook, în ultimele zile, care au dorit să ofere o îmbrățișare. Scopul acestei acțiuni este de a dărui dragoste, fericire. Ideea acestei campanii, care este una internațională, a pornit undeva în anii ’80, în momentul în care un pastor îi învăța pe oameni să dăruiască iubire în public”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ina Niță, voluntar în cadrul Asociației Look Inside.

Potrivit organizatorilor, majoritatea trecătorilor cărora li s-a propus să fie strânși în brațe au răspuns pozitiv, iar cele mai încântate de idee au fost persoanele străine.

LĂSAȚI UN MESAJ