Timișorenii ies în stradă împotriva „nesimțirii” parlamentarilor. Când are loc protestul

8446

Nu mai tolerăm nesimțirea voastră! În noiembrie veți rămâne acasă!” – acesta este sloganul sub care se va desfășura o nouă acțiune de protest, la Timișoara. Locuitori din capitala Banatului au de gând să iasă în stradă, joi, 23 iunie, la ora 18.00, în Piața Operei, pentru a protesta față de „parlamentarii nesimțiți”.

Manifestanții intenționează să se plimbe prin Piața Victoriei cu scopul de a se arăta „solidari împotriva unui Parlament murdar, care votează legi profund corupte și își protejează membrii penali” și pentru a „stabili împreună un plan prin care să conștientizăm cetățenii că în toamnă mulți dintre actualii membri ai Parlamentului nu mai trebuie votați. Ține de noi să luăm atitudine față de acțiunile Parlamentului și să cerem odată pentru totdeauna reforma partidelor parlamentare. Vrem oameni cinstiți și dornici de schimbare, nu corupți care își protejează interesele murdare!„, transmit organizatorii pe Facebook.

Inițiatorii acțiunii de protest mai spun că Parlamentul „umilește zilnic” românii pentru că a votat dezincriminarea conflictului de interese pentru cei care și-au angajat rudele, au votat legea pensiilor speciale pentru aleșii locali, pentru că l-au protejat pe Corlățeanu și pentru că acceptă ca aleșii condamnaţi cu suspendare să nu își piardă mandatul.

8 COMENTARII

  1. nu va de ajuns acest protest,nu ve-ti rezolva nimic daca iesiti 1000-2000 de oamenii,si strigati impotriva lor,ptr a rezolva ceva trebuie sa iasa toata tara toata suflarea Romaneasca,totii cei 12-13 milioane de oamenii maturii si sa ii dea jos cu forta,apoi sa le confiste averile sa plateasca datoriile tarii,si apoi sa alunge din tara torii strainii,toate firmele existente ,mai ales cele ce au venit doar sa jumuleasca tara,si apoi sa incercatii sa puneti tara la punc,sa devina ce a fost candva.numai ca …este cam greu,daca nu imposibil,cu oamenii de astazii!”!!!

    • cu atitudinea asta nu se schimba nimic. mai convinge cativa prieteni si hai si tu. schimbarea nu se face dintr-o data, dar trebuie sa inceapa de undeva.

  2. Pentru necunoscători, ghilimelele puse în cazul de față, au valoare de ironie, ori vorbim de o realitate.
    Parlamentarii chiar sunt nesimțiți la cea mai înaltă cotă!
    Stimată Raluca Zorfie, fă te rog, corectura care se impune.

  3. Comentarii foarte inteligente ,VAI MAMA VOASTRA schimbati sistemul ? Si ce puneti in schimb ?unul care sa legalizeze, drogurile ,armele si nemunca? Voi toti sunteti de vina ,nu numai politicienii ,ati stat pe vine si ati privit ,mai o bere ,mai niste mici, mai o manea !Aveti ce meritati ! Am 14 ani si abia astept sa fac 18 sa pot pleca ,sa nu mai aud sau sa nu va mai vad vreodata cum va lalaiti !

LĂSAȚI UN MESAJ