Timișorenii cu peste 50 de ani de căsnicie și vârstnicii de peste 90 de ani, invitați la petrecere!

401

Aniversarea cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie şi a vârstnicilor longevivi cu peste 90 de ani de viață va fi sărbătorită în Timișoara.

În data de 27 octombrie, începând cu ora 12:00, la Restaurantul Aurora din Timișoara, str. Lacului nr. 1, Serviciul pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară – Primăria Municipiului Timişoara organizează evenimentul ”Aniversarea cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie şi a vârstnicilor longevivi cu peste 90 de ani de viață” din municipiul Timişoara.

Într-o ambianţă festivă, cuplurile cu peste 50 ani de căsătorie şi persoanele longevive, alături de invitaţii lor, se vor bucura de un program artistic susţinut de Ansamblul “Timişul” al Casei de Cultură a Municipiului Timişoara, Grupul de dans sportiv ”Magnum Team” și Grupul de dans ”Senioarele” al Asociaței Seniorilor din Timișoara.

La eveniment, cuplurile şi persoanele longevive sunt rugate să se prezinte cu buletinele de identitate/cărțile de identitate.

Pentru înscrieri noi, în baza de date a anului 2017, persoanele vârstnice se vor prezenta la sediul Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice din Timişoara, Calea Sever Bocu, nr. 44A, după data de 27.10.2016. Alte relaţii puteți obține sunând la numărul de telefon 0256 – 490.286.

Pentru înscrierea cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie sunt necesare următoarele acte: buletinele (cărţile) de identitate ale ambilor soţi şi certificatul de căsătorie, toate în original şi copie.

Pentru înscrierea vârstnicilor cu peste 90 de ani de viaţă este necesar buletinul (cartea) de identitate în original şi copie.

LĂSAȚI UN MESAJ