Timișorenii aruncă cu ouă după autobuzele RATT

2261

Recent primarul Nicolae Robu se lăuda pe internet că autobuzele și tramvaiele din oraș au fost achitate și au primit numere de înmatriculare de județul Timiș. La nici două zile distanță timișorenii aruncă cu ouă după ele, supărați probabil de condițiile sau graficul de transport.

Regia Autonomă de Transport Timișoara anunță că, din cauza unui incident petrecut în seara zilei de 02.12.2017, graficul de circulație al liniei Expres 7 a fost decalat cu aproximativ 2 ore.

”Sâmbătă la ora 18:55, atât un autobuz de pe linia Expres 7, cât și călătorii care urcau au fost loviți cu ouă de către un grup de persoane neidentificat în prezent. Incidentul s-a repetat și cu al doilea autobuz care a plecat de la Fabrica de Zahăr, iar la ora 19:15 a fost lovit și șoferul de pe linia Expres 3.

Linia Expres 3 a putut să-și reia traseul. Însă cele 2 autobuze de pe linia Expres 7 au fost retrase în garaj pentru igienizare. A fost anunțată și poliția, aceasta fiind la fața locului pentru cercetări” se arată într-un comunicat de presă al RATT.

LĂSAȚI UN MESAJ