Timișorenii aleargă din nou în scop caritabil pentru realizarea primului spital de oncologie pediatrică din România

337

Timișorenii de toate vârstele sunt așteptați, la începutul lunii martie, să facă mișcare, dar și o faptă bună. Asta pentru că evenimentul „Alerg pentru Spitalul Copiilor” revine în capitala Banatului.

Alergăm din nou la Timișoara pentru primul spital de oncologie pediatrică din România, care se va construi la București. Seria evenimentelor din acest an începe în luna martie. În prima sâmbătă din lună vom alerga, simultan, în 9 orașe din țară„, transmit inițiatorii acțiunii pe Facebook.

Timișorenii care doresc să participe la alergarea organizată în scop caritabil trebuie să urmeze doi pași simpli: să se prezinte la locul de start și să doneze minim un leu în beneficiul spitalului.

Pentru că vorbim de o alergare simbolică, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru realizarea primului spital din România de oncologie pediatrică, nu există limită de distanță sau de timp.

Evenimentul are loc sâmbătă, 5 martie, în Parcul Rozelor, începând cu ora 10.00. Mai multe informații despre acțiune sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ