Timișorenii aleargă, din nou, în scop caritabil. Când are loc Timotion și ce proiecte poți susține

151
timotion

Timișorenii vor alerga și în această primăvară în scop caritabil. Alergotura organizează, la sfârșitul lunii aprilie, o nouă ediție a acțiunii Timotion. Vorbim, de fapt, despre un eveniment sportiv pentru locuitorii din capitala Banatului și pentru sprijinirea unor proiecte care oferă soluții la diverse nevoi ale comunității.

Prin urmare, fiecare persoană care vrea să alerge în timpul unei curse organizate la Timotion va trebui să doneze taxa de înscriere pentru un proiect din comunitate. La finalul evenimentului, fiecare proiect va primi toți banii donați de participanți.

Ediția din acest an a Timotion are loc în data de 23 aprilie, de la ora 09.00, în Parcul Rozelor. Cursele de alergare sunt pentru puterile oricărui doritor, antrenat sau mai puțin antrenat. Pentru cei din prima categorie este o ocazie de a participa la semimaraton pe un traseu plăcut sau pe o distanță de cinci kilometri. Pentru cei neantrenați este un prilej de a se convinge că pot parcurge doi kilometri într-un ritm mai alert.

Timișorenii care participă la Timotion pot susține unul dintre cele 16 proiecte pentru comunitate înscrise în cadrul evenimentului. Mai multe informații despre acțiunea sportivă, dar și despre proiectele pe care le puteți sprijini se găsesc AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ