Timișoreni norocoși. Iepurașul de la Iulius Mall le-a adus peste 10.000 de premii

109

Bucurie mare de Paște pentru bănăţeni, cărora Iulius Mall Timişoara le-a oferit peste 10.000 de premii atractive, printre care telefoane mobile de ultimă generație și  vouchere de cumpărături la magazinele lor preferate.

La extragerea din 30 aprilie a campaniei „De Paşte, suntem împreună”, 10 clienți au câștigat câte un telefon Samsung S7 cu Gear VR. Norocoșii sunt: Mitru Anca, Katona Beatrice, Tomuța Valentin, Kuczapski Laura, Lucrețiu Radu, Barbu Marius Cătălin, Vorovenci Gabriela, Monea Andreea, Ciortea Cristian și Geană Radu Ștefan. Marele premiu al campaniei, o sesiune de shopping de 10.000 lei la brandurile din Iulius Mall, a ajuns, tot prin tragere la sorți, la  Hârșovu Ionuț Iulian.

În plus, 10.000 de recompense instant, care au constat în vouchere de cumpărături, băuturi răcoritoare, sticle de vin, papioane fashion sau bilete la concertul lui Julio Iglesias de la Timișoara, au fost acordate de-a lungul întregii campanii, primilor 625 de clienți ai fiecărei zile.

Concursul de desene pentru „Labirintul Iepurașului” a avut ca mare premiu un ou de ciocolată belgiană de 4,5 kg, oferit de ciocolateria Leonidas. În urma extragerii la sorți din 29 aprilie, acesta a ajuns la Ștefania Dulcu, de 6 ani, din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ