Timișoreanul Virgil Păunescu s-a retras din funcția de director al Administrației Spitalelor București

903
virgil paunescu

Timișoreanul Virgil Păunescu nu mai este director al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București. Anunțul a fost făcut, astăzi, de Gabriela Firea, noul primar al Capitalei, care spune că Virgil Păunescu s-a retras din funcție. În aceste condiții, interimatul va fi asigurat de directorul economic.

Domnul director de la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, domnul Virgil Păunescu, s-a retras din poziţia pe care a avut-o. Îi mulţumesc pentru activitate, săptămâna viitoare voi face o propunere pentru această funcţie. Nu mi-a motivat în niciun fel demisia, am aflat de la colegi că poziţia este vacantă. Dânsul s-a retras din activitate în momentul în care eu am câstigat alegerile. În momentul de faţă, interimatul este asigurat de domnul director economic„, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Vă reamintim că Virgil Păunescu a fost numit director general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București în luna ianuarie a acestui an, de către Răzvan Sava, în perioada în care acesta asigura interimatul la Primăria Capitalei. Instituția are în subordine 19 spitale și rețeaua de medicină școlară din București.

Timișoreanul Virgil Păunescu a fost consilier prezidențial pe Sănătate în mandatul lui Traian Băsescu și secretar de stat în Ministerul Sănătății, în perioada 2005 – 2006.

LĂSAȚI UN MESAJ