Timișoreanul Flooooriiiiiin Căăălineeeescuuu va dezbate din nou ”Chestiunea zilei” la Pro TV, după 16 ani

337

Juratul de la ”Românii au talent” e pe cai mari. După ani pauză în televiziune, soarele strălucește tot mai tare pe strada actorului Florin Călinescu. După ”Tanti Florica”, s-a așezat confortabil la masa juraților de la ”Românii au talent”, iar acum se află în negocieri avansate cu boșii de la Pro TV pentru primul format nocturn ajuns în grila postului după multă vreme.

Dacă totul merge conform planului și negocierile se încheie cu zâmbete și strângeri de mână, de anul viitor, numele lui Florin Călinescu va fi din nou strigat ca pe vremuri la Pro TV.

”Probabilitatea devine pe zi ce trece certitudine”, ne-a declarat o sursă din postul sus menționat. Revenirea actorului în prima ligă a vedetelor de televizune se datorează în proporție uriașă popularității pe care a dobândit-o în calitate de jurat la ”Românii au talent”. Deși au fost sceptici în ceea ce privește priza lui Călinescu la public, audiențele i-au determinat se pare pe producători să îndrăznească și mai mult și au creionat fără să clipească noul proiect în care va fi implicat. De fapt, au scos de la naftalină celebrul format ”Chestiunea zilei” și l-au actualizat. Potrivit informațiilor noastre, actorului i-au sclipit ochii în momentul în care i s-a pus problema revenirii la ”nocturnă” și, din acel punct, discuțiile au demarat cu aplomb.

Negocierile sunt atât de avansate în acest moment încât deja se cunoaște echipa alături de care va lucra și, mai mult, se caută asistene. ”Asistente cu mult talent”, a fost solicitarea expresă a lui Florin, care vrea să se departajeze de late-night-urile făcute în anii în care el a avut alte priorități.

Așadar, la 16 ani de când a părăsit barca Pro-ului, pentru a deveni căpitan pe cea a postului Tele7abc, Florin Călinescu pare pregătit se se așeze din nou la butoanele show-ului ”Chestiunea zilei” care se preconizează să intre în grilă anul viitor.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ