Timişoreanul Cristian Buşoi, înlocuit de braşoveanul Ludovic Orban în lupta pentru Primăria Bucureştiului

227

PNL schimbă candidatul la Primăria Capitalei. Deputatul PNL, Ludovic Orban, a fost propus, luni, candidat al PNL la Primăria Capitalei de către Comisia de unificare a liberalilor.

Ludovic Orban este cel mai bine cotat în sondajul efectuat de PNL privind candidatura la Primăria Capitalei. Nominalizarea trebuie însă validată de Biroul Politic Național al PNL.

PNL București îl nominalizase anterior pe Cristian Bușoi drept candidat la Primăria Capitalei. Cristian Bușoi a declarat, luni, că victoria din Bucureşti va cântări greu pentru victoria din teritoriu. „O victorie în Bucureşti este obligatorie, este mai importantă decât orice proiect politic personal. Am decis să-l susţin pe Victor Orban”, a declarat Buşoi.

Deputatul PNL, Ludovic Orban a declarat că a fost luată hotărârea ca el să fie candidatul pentru Primăria Capitalei, iar în spatele acestei propuneri se află o viaţă de muncă.

Ludovic Orban a mai spus că a decis să candideze pentru că Bucureştiul are nevoie de o mână pricepută, cineva care să facă astfel încât Bucureştiul să conteze, iar bucureştenii să trăiască într-o capitală europeană. „Sunt hotărât să fac tot ce pot pentru a câştiga Primăria Capitalei”, a subliniat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ