Timișoreanca Brigitte Sfăt trece la amenințări deloc mondene! Despre ce este vorba!

919

După ce părea că s-a liniștit după operația suferită la Viena și că încearcă să treacă cu vederea escapadele soțului ei, Brigitte Sfăt s-a răzgândit. Rămâne cu Ilie Năstase, dar promite „să dea de pământ” cu orice nouă femeie care îi dă târcoale bărbatului ei scrie klick.ro.

Timișoreanca noastră a dezvăluit multe într-un mesaj publicat pe contul ei de socializare. Brigitte a recunoscut că a fost înșelată de Ilie, dar de acum nu mai are de gând să se prefacă. A adoptat o atitudine războinică și a anunțat, pe un ton amenințător, că nu mai lasă nicio femeie să se bage în relația ei.

„Întrebare pentru toate femeile înșelate care vor să salveze aparența de „doamne” și acceptă să-și împartă barbatul cu progenituri fără moralitate, purtătoare de boli venerice: voi cum reușiți să nu arătați durerea? Am încercat și eu să tac, să mă consoloz cu gândul că eu sunt soția, dar sufletul meu ură, am simțit că încet, încet mă îmbolnăvesc de durere….este ca o otravă care te macină încet, încet și eu îmi doresc o relație frumoasă și curată cu bărbatul meu, nu să știu ce face el și să fac pe proasta”, și-a început bruneta destăinuirea dureroasă.

A continuat pe un ton care nu mai lasă loc de interpretări: „Cum să simt iubire când el mă mângâie știind că o c**vă se recomandă în cercuri comune de prieteni și în locul unde eu fac sport ca și iubita soțului meu? De câte ori cineva de acolo mă privește, zâmbind poate amabil, eu aș gândi că râde de mine și de situația mea… Cum ar fi fost să nu iau atitudine, să nu vreau să o demasc ? Atunci când Dumnezeu mi-a dat a doua sanșă, am promis că îmi voi trăi viața departe de compromisuri, de minciună și de perversitate. Și nu vreau să ajung eu o perversă și o mincinoasă. Îmi iubesc soțul și nu aș mai fi putut sta lângă el chinuită de gândul că îl împart cu alte femei. Deci, m-am hotărât! De astăzi, promit public să dau de pămant cu fiecare duduie care descopăr că a încercat să atenteze la patul meu conjugal!”

Soția lui Ilie Năstase pare de neînduplecat. Este sătulă de umiliri și jocuri în care ar trebui să disimuleze că totul este roz în viața ei conjugal. Așadar le-a amenințat fără perdea pe cele care ar avea de gând să atenteze la mariajul ei.

Sursa: klick.ro

LĂSAȚI UN MESAJ