Timișoara va avea un Centru Multicultural, în valoare de 5 milioane de euro

180

Conducerea orașului pregătește dosarul pentru depunerea în această lună a cererii de finanţare pentru proiectul de realizare a Centrului Multicultural de pe strada Mărășeșeti.

Proiectul ”Refuncţionalizare clădire din funcţiunea de spital de dermatologie în clădire cu funcţiune de spaţiu multicultural” se află în faza în care se reactualizează documentaţiile şi se completează dosarul. Termenul de depunere a cererii de finanţare este 25.11.2016.

”Suntem gata să aplicăm pentru obținerea fondurilor europene cu proiectul de refuncționalitate a clădirii de pe Mărășești, unde a funcționat clinica de dermatologie. Clădirea va fi transformată într-un centru multicultural. Proiectul este estimat la 5 milioane de euro. Sunt convins că vom obține fondurile necesare pentru realizarea centrului”, declară primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Ideea implementării acestui centru multicultural a fost lansată de către primarul orașului, în urmă cu aproximativ un an, atunci când Clinica de Dermatologie a fost mutată în Complexul Studențesc. Astfel, fosta clădire a clinicii se va reabilita pentru viitorul centru multicultural. Scopul este de a reuni toate centrele culturale, care își desfășoară activitatea în diferite locații, din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ