Timișoara revine în elita voleiului feminin

147

UVT Agroland Timișoara a făcut pasul către prima ligă de volei feminin la finalul celui de-al treilea an de existență. Fetele conduse de Bogdan Paul au obținut biletele pentru Divizia A1 după primele două jocuri ale turneului de baraj.

Timișoara va avea din nou o reprezentată în prima ligă de volei feminin după mai bine de un deceniu de absență. Fetele de la UVT Agroland vor evolua din toamnă pe prima scenă în cel de-al patrulea sezon de la înființare. Bănățencele și-au câștigat acest drept după un campioant perfect pe care l-au reușit sub comanda lui Bogdan Paul. Un sezon regulat urmat de un turneu semifinal, ambele câștigate, iar la final un parcurs fără greșeală în barajul de promovare.

Fără nicio emoție a fost și al doilea meci al turneului pentru Agroland. Voleibalistele Timișoarei au alergat către un 3-0 (25-15, 25-12, 25-12) cu CSM Focșani într-o oră de joc. Cu două victorii din primele două partide, studentele și-au asigurat biletele pentru prima ligă indiferent de rezultatul ultimei partide, cea de duminică.

Universitatea Cluj a promovat și ea în A1 alături de Agroland, ardelencele reușind și ele două victorii în turneul de la sala C. Jude. În aceste condiții meciul direct programat duminică, ora 12,30, dintre Timișoara și Cluj nu mai are nicio importanță. La fel și cel dintre Rapid București și CSM Focșani, programat două ore mai târziu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ