Timișoara râvnește la finala Cupei Ligii

239

Fotbalul timișorean este la 90 de minute distanță de o nouă calificare într-o finală. Cea a Cupei Ligii, la nouă ani distanță de la ultima prezență într-un ultimul act. ACS Poli are de apărat în returul de marți seara avantajul de 4-2 de la Târgu Mureș.

Umiliți la malul mării de un lider al Ligii I dezlănțuit (0-5), fotbaliștii prim-divizionarei din Timișoara au șansa de a-și reface moralul mult mai repede. O calificare în finala Cupei Ligii ar face uitată în mare măsură rușinea de la Ovidiu. Trupa lui Ionuț Popa este cu jumătate de pas în ultimul act al competiției și returul de marți seara ar trebui să fie o formalitate.

ACS Poli a învins în tur pe ASA Târgu Mureș cu 4-2 și revanșa de pe Dan Păltinișanu îi este la îndemână. Bănățenii pornesc cu prima șansă la calificare pe care în mod normal nu au voie să o rateze. Antrenorul Ionuț Popa avertizează că o evoluție fără determinare ar putea o repetare a episodului de sâmbătă.

”Dacă vor juca ca la Constanța nu avem nicio șansă. Nu sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor. Cel mai mult mă deranjează lipsa determinării. Nu doresc jucători care să facă figurație. Încercăm să gestionăm aceste trei jocuri. Primul, atât de bine l-am gestionat, că ne-a fost rușine să mai ieșim și în oraș. Sperăm ca mâine să nu fie o rușine”, a avertizat tehnicianul poliștilor.

Încă un jucător s-a adăugat pe lista indisponibililor pentru acest meci. Închizătorul Andrei Artean este suspendat pentru meciul de marți după eliminarea de la Ovidiu. Cealaltă semifinală are loc miercuri și se reia de la scorul de 4-1 pentru Dinamo în fața Stelei.

Returul ACS Poli – ASA Târgu Mureș are loc marți, de la ora 20, pe arena Dan Păltinișanu.

LĂSAȚI UN MESAJ