Timişoara: preţul gigacaloriei se dezbate în prima zi a lunii viitoare

22

Viitorul preț al gigacaloriei se va dezbate, luni, 1 noiembrie, la Primăria Timișoara. De la ora 17:00, cei interesați pot lua parte la discuții prin internet, pe ZOOM, de la ora 17:00. Vă amintim că administrația Fritz are de gând să dubleze prețul gigacaloriei facturat populației.

Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro., până la data de 01.11.2021, ora 12:00.

Persoanele care doresc să participe și online la dezbatere, vor anunța până cel târziu la data de 01.11.2021, ora 12:00 intenția de participare și totodată vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării prin intermediul platformei online.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de trei minute pentru fiecare participant.

LĂSAȚI UN MESAJ