Timișoara: Pietonii și șoferii, interzis pe Republicii

61

Pietonii și șoferii nu vor avea voie să circule pe Bulevardul Republicii, de la finalul lunii mai, până la începul de iunie. Primăria Timișoara a decis să închidă artera pentru a facilita lucrările de amenajare a acesteia.

”Având în vedere complexitatea lucrărilor din zona centrală și necesitatea terminării acestora în timp cât mai scurt se impune închiderea circulației în zonă. Graficul lucrărilor care au putut fi executate fără a afecta traficul și siguranța conducătorilor auto și a pietonilor a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza sub trafic. Drept urmare, Primăria Municipiului Timișoara anunță că se va închide traficul rutier pe bv. Republicii”, a anunțat Primăria Timișoara.

Din data de 28.05.2020 (începând cu ora 07,00) până în data de 03.06.2020 pe tronsonul cuprins între bv. Regele Ferdinand I și str. Paris, traficul va fi închis. Pentru evitarea blocajelor în aceste zile se recomandă să se folosească ca rute ocolitoare :

– pentru relația Bv. Republicii – Piata Mărăști traseul: bv. Regele Ferdinand I – str. 20 Decembrie – bv. I.C.Brătianu – str. Hector – Punctele Cardinale

– pentru relația str. Paris – bv. Republicii (Gara de Nord) traseul:str Paris-str. Piatra Craiului-Bv. Regele Ferdinand I-Bv. Republicii.

De asemebea, din data de 03.06.2020 (începând cu ora 07,00) până în data de 09.06.2020 pe tronsonul cuprins între str. Paris până la str. C. Brediceanu, nu se va putea circula Pentru evitarea blocajelor în aceste zile se recomandă să se folosească ca rute ocolitoare – pentru relația Bv. Republicii – Piata Mărăști traseul: bv. Regele Ferdinand I – str. 20 Decembrie – bv. I.C.Brătianu – str. Hector – Punctele Cardinale

LĂSAȚI UN MESAJ