Timisoara pe harta scolilor de aviatie din Romania, Aero West da nastere unei noi scoli de aviatie numita „Aero West Training”-VIDEO

535

Timisoara pe harta scolilor de aviatie din Romania, Aero West da nastere unei noi scoli de aviatie numita „Aero West Training”

Aero West este o companie de aviatie utilitara cu domeniu principal de activitate in agricultura si va ofera o gama variata de servicii in domeniul agriculturii cat si in cel al transportului aerian sau al petrecerii timpului liber.

Prin aplicarea tratamentelor de dezinsectie pe cale aeriana, Aero West ofera protectie impotriva tantarilor si a diferitilor alti daunatori ori insecte.

In actiunea noastra, urmarim cele mai stringente instructiuni pentru protectia mediului, atunci cand lucram in apropierea unor surse de apa, a unor estuare sau a unor zone poluate.

Se poate experimenta senzatiile oferite de saltul cu parasuta indiferent daca esti incepator sau esti posesor al unei licente.

Se pune la dispozitie instructorii nostri si toate echipamentele necesare, tu, trebuie sa vii doar cu pofta de a experimenta o senzatie unica

Aero West detine spre inchiriere o flota formata din 8 aeronave AN2 – putand fi echipate pentru diverse activitati din agricultura sau timp liber ( parasutism );

2 aeronave Cessna 152 – aceste aeronave va vor sta la dispozitie atat pentru zbor individual cat si in cadrul Scolii de aviatie Aero West Training;
1 aeronava Cessna 172 – aceasta aeronava va sta la dispozitie pentru zboruri individuale, air taxi, coletarie,

Mai poate efectua reclamele aeriene, in miscare acopera absolut toate categoriile de oameni, indiferent de mediul sau locul in care se afla, indiferent de ceea ce fac. Reclame comerciale, lansare/promovare produse. Promovare evenimente deosebite: concerte, meciuri, intalniri. Mesaje de aniversare, religioase, de felicitare. Campanii electorale.

LĂSAȚI UN MESAJ