Timișoara nu rămâne fără căldură, dar temperatura agentului termic scade

296

Timișoara nu rămâne fără căldură. Miercuri dimineța, la ora 07:00, a expirat prelungirea contractului pentru furnizarea gazului, dar Colterm anunță că a reușit încă o prelungire. Pentru o săptămână, cu plată în avans.

Între timp, marți seara, caloriferele timișorenilor racordați la sistemul centralizat s-au răăcit puțin, dacă până acum Colterm trimitea agentul termic la o temperatură de 36 de grade Celsius, noaptea trecută au scăzut-o la 33 de grade.

„Anunțăm clienții COLTERM că, din cauza unor sincope în alimentarea cu cărbune am fost nevoiți ca, în timpul nopții trecute, să reducem temperatura de furnizare a căldurii până la 33 de grade, la plecarea din punctele termice. Cel mai târziu, în cursul acestei seri situația se va reglementa, odată cu reluarea aprovizionării cu cărbune”, au transmis reprezentanții Colterm.

Vă amintim că Timișoara a rămas fără căldură și apă caldă timp de 3 zile. De atunci autoritățile ateaptă sprijin de la Guvern pentru a putea plăti furnizarea de gaz și cărbune în avans, dar și pentru a acoperi costul de producere a gigacaloriei.

LĂSAȚI UN MESAJ