Timișoara merge în Bănie cu altă încredere

104

Pentru prima oară în acest sezon ACS Poli abordează un joc de pe altă poziție decât cea a codașei Ligii I. Timișoara merge cu încredere la Craiova fără să uite că împotriva oltenilor a spart gheața.

Timișoara merge încrezătoare la Craiova după ce a scăpat de ultimul loc. Alb-violeții au demonstrat în tur că le merge jocul împotriva juveților; nu întâmplător Poli a obținut primul succes în dauna lui CSU Craiova. Bănățenii vor folosi aceleași arme contra ocupantei poziției a treia în campionat: determinarea și dăruirea.

”Întâlnim o echipă pe care o respect, cu un antrenor foarte bun și cu jucători tehnici, inventivi. Mizăm de două lucruri: determinarea și prospețimea. Mi-e teamă să nu acuzăm și noi oboseala. Programul e greu, ne omoară deplasările. Trebuie să văd cum stau cu jucătorii pe care i-am tot folosit”, a punctat tehnicianul Timișoarei, Ionuț Popa.

Partida de la Craiova se joacă pe arena Extensiv, una cu o suprafață de joc printre cele mai proaste din Liga I. În plus Oltenia sunt așteptate precipitații în aceste zile ceea ce afecta și mai mult calitatea gazonului.

Partida CSU Craiova – ACS Poli Timișoara e programată miercuri, de la ora 14, în direct pe DigiSport și DolceSport.

LĂSAȚI UN MESAJ