Timişoara: Mai mulți șefi de structuri din primărie nu vor mai avea birouri personale

93

Mai mulți șefi din primăria Timișoara aflați în subordinea viceprimarului Ruben Lațcău vor rămâne fără birouri dedicate. Edilul a anunțat că șefii de structuri vor primi birouri împreună cu funcținarii în așa fel încât spațiile să fie valorificate cât mai bine.

“Avem nevoie să facem o echilibrare în modul în care folosim spațiile. Este foarte evident că clădirea primăriei nu este una care să asigure niște condiții proprii, motiv pentru care trebuie să avem o echitate în modul în care folosim spațiile pe care le avem la dispoziție în așa fel încât să nu mai avem situații în care într-un birou de zece metri pătrați să avem douăzeci de oameni și într-o încăpere de douăzeci de metri pătrați să avem o singură persoană”, spune Ruben Lațcău.

Disputa pentru birourile din Primăria Timișoara a dus și la o anchetă a Poliției după ce biroul șefului Direcției Tehnice, Culiță Chiș, a fost încuiat cu un lacăt. Culiță Chiș a obținut o sentință favorabilă prin care măsurile de schimbare din funcție care îl vizau au fost suspendate.

LĂSAȚI UN MESAJ