Timișoara în întuneric! Tot mai mulți cetățeni reclamă lipsa iluminatului public. Foto

169

Străzile Timișoarei sunt cufundate în întuneric. Tot mai mulți timișoreni reclamă faptul că zone întregi sunt, seară de seară, în beznă totală. Luni seara, de exemplu, în cartierul Dacia – Circumvalatiunii, iluminatul public nu a funcționat. O cetățeancă a postat poze pe Facebook și îi cere primarului, mai în glumă, mai în serios, sa îi deconteze cursuri de arte marțiale pentru a se apăra pe întuneric în drum spre casa.

„Capitala beznei, întunericului – Cal. Circumvalațiunii, Gh. Lazăr, tot cartierul Dacia (parc, str. Timis, Dropiei, Amforei, etc), cam asta este ce am putut observa astă seară. Iluminat public sistat total. Dl Robu trebuie să îmi finanțati actele pt. permis port armă, curs pt. tragere și niște arte marțiale (așa să ajung și eu de la serviciu în siguranță,cât de cât acasă). În alte zone tot așa este?”, a scris timișoreanca pe rețeaua de socializare.

Primarul a reclamat și el astfel de situații, dar susține că nu poate lua măsuri. Deși există servicii și juriști care să analize contractele cu Enel, nimic nu s-a schimbat în ultimii ani.

LĂSAȚI UN MESAJ