Timișoara forțează și în Cupa României

176

ACS Poli e la un pas de intrarea în semifinalele Cupei României. Trupa lui Ionuț Popa vrea să continue în competiția eliminatorie printr-o victorie cu CFR Cluj, în sfertul de finală de marți, ora 20.30.

Codașă în Liga I, gruparea de pe Dan Păltinișanu a reușit un parcurs foarte bun în competițiile eliminatorii. Finalista în Cupa Ligii, formația timișoreană este prezentă în sferturile de finală ale Cupei României cu șanse bune de a pătrunde în careul de ași. Cu un lot subțire Poli nu pote duce lupta pe toate cele trei fronturi, în opinia multora. Cu atât mai mult cu cât programul echipei va fi foarte aglomerat în perioada următoare.

Însă părerea nu este împărtășită de toți fotbaliștii bănățenilor. Violeții își doresc să se califice în semifinale, o spune atacantul Octavian Drăghici: ”Întâlnim o echipă importantă din România, CFR este o echipă bună. Într-un meci de Cupă se poate întâmpla orice. O calificare ar fi ceva inedit pentru că jucăm și finala Cupei Ligii. Noi megem pe trei fronturi și campionatul e mai important, sper să gestionăm bine această situație”.

Poli speră să profite de ultimele vești din tabăra feroviarilor, club care nu a primit încă ieșirea din isolvență și ca atare nu va avea drept de participare în cupele europene.

Primul sfert de finală al Cupei României, partida ACS Poli Timișoara – CFR Cluj este programat marți, de la ora 20.30, pe Dan Păltinișanu.

LĂSAȚI UN MESAJ