Fierbe Timișoara în așteptarea confruntării cu FCSB

856

Interes enorm în vestul țării pentru partida de vineri seara dintre ACS Poli și FCSB. Organizatorii așteaptă aproape 20.000 de spectatori pe Dan Păltinișanu la jocul ce ar stabili o borna actualei ediții a Ligii I.

ACS Poli va avea parte de un duel tare la debutul pe teren propriu în noua stagiune a Ligii I. Vizita celor de la FCSB de vineri seara se anunță a fi un meci cu casa aproape plină. ”Până la ora asta s-au vândut deja 10.500 de bilete. Mai avem mai bine de 24 de ore și sperăm să vindem cât mai multe bilete”, a anunțat clubul timișorean joi după-amiaza.

O partidă cu tribunele pline ar reprezenta un atu moral important pentru echipa condusă de Ionuț Popa. În plus, vineri este posibilă plata restanțelor salariale către jucători. Asta după ce discuțiile purtate cu ANAF au curs într-o direcție favorabilă.

”Am discutat la ANAF pentru că aveam o poprire pe conturile noastre pentru drepturile TV. Din cei 700.000 de euro ei vor vira salariile, deci s-a obținut plata salariilor pentru 3 luni din cele 4 restante. Pentru restul datoriilor vom face o reeșalonare a datoriilor și apoi vom primi certificat fiscal pentru dosarul de la Primărie. E adevărat că sunt 6 cluburi cu datorii la ANAF și doar la noi s-a pus poprire, dar sper că problema se va rezolva…”, a explicat președintele Sorin Drăgoi.

În ceea ce privește partida cu FCSB, pregătirea acestei confruntări nu îl îngrijorează pe antrenorul Ionuț Popa. Tehnicianul nu crede că vor fi probleme legate de motivarea jucătorilor: ”Când joci cu echipele mari ale campionatului e mai ușor să motivezi jucătorii. Ei se motivează singuri, vor să demonstreze că sunt la fel de buni ca și ceilalți. Așteptările noastre sunt mari, vrem să jucăm bine și să obținem un rezultat bun. Arma noastră va fi determinarea în teren”.

Antrenorul poliștilor rămâne fidel tacticii și primului 11 folosit în runda inaugurală. ”Voi trimite aceeași echipă pe teren. Vom juca cât de bine putem. Normal că FCSB este ca o selecționată divizionară; au cumpărat tot ce era mai bun în fotbalul românesc. Cred că alături de Viitorul, Dinamo și CFR ei vor domina campionatul și în acest an”, a încheiat Popa.

Partida ACS Poli – FCSB se joacă vineri, ora 21, pe arena Dan Păltinișanu. Biletele sunt în vânzare la prețuri între 15 și 250 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ