Timișoara | Doar cu certificat digital european COVID-19, la Târgul de Crăciun

  180

  Reprezentanţii Primăriei Timişoara anunţă că la Târgul de Crăciun de la Timişoara se va putea intra cu certificat digital european COVID-19, excepţie fac zonele unde se va amplasa bradul şi cele dedicate copiilor.

  Reprezentanţii Primăriei Timişoara au anunţat vor fi delimitate două zone, în Piaţa Victoriei şi în Piaţa Libertăţii, unde oamenii vor trebui să prezinte certificatul digital european COVID-19, pentru a putea pătrunde. „Vor fi delimitate două zone, una de la patinoarul din faţă Operei până la Modex, şi alta în Piaţă Libertăţii, în zona scenei şi a căsuţelor, unde se va putea intra doar pe baza Certificatului Verde. Practic, vor fi două intrări, unde oamenii vor fi verificaţi, se va scana certificatul. Că să delimităm zonele acestea cât mai restrâns, căsuţele care erau prevăzute a fi amplasate vizavi de Palatul Lloyd au fost mutate la Modex, acolo unde, iniţial, trebuia să fie un parc de distracţii, pe care l-am limitat la un ringispil.
  Pe de altă parte, pe strada Mărăşeşti, unde vor fi amplasate standurile cu mâncare şi se mănâncă la faţă locului, nu va fi delimitat perimetrul şi nu va există o persoană din partea organizatorilor care să verifice certificatele verzi, ci este obligaţia fiecărui comerciant să facă acest lucru”, a declarat pentru News.ro Camelia Mingasson, directorul Casei de Cultură a Municipiului Timişoara.
  În Piaţa Victoriei va fi amplasat şi un brad modular înalt de 12 metri. De Revelion a fost pregătit ”Dialogul pianelor”.

  Târgul de Crăciun de la Timişoara se va deschide în 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, la orele 18.00, când va fi aprins şi iluminatul festiv, şi se va desfăşura până în 15 ianuarie 2022.

  LĂSAȚI UN MESAJ