Timișoara | Asistent medical de la Spitalul de copii, acuzat de abuzuri sexuale

397

Cotidianul Libertatea este în posesia plângerilor oficiale a trei mame care s-au îndreptat împotriva asistentului medical Dan Raicu, încă din iulie. Bărbatul a continuat să le abordeze prin mesaje pe telefon ori pe Facebook. Spitalul „Louis Țurcanu” nu le-a contactat. În plus, spun ele, le-a și rugat să nu ia legătura cu Poliția.

Toate cele trei femei au fost în spital ca mame ale unor copii bolnavi.  Toate trei au scris câte o plângere către conducerea spitalului în care povesteau ce au pățit. Cele mai grave acuzații față de asistentul Dan Raicu: „Mă atingea, împotriva voinței mele”, „a venit după mine la toaletă, a deschis ușa, privindu-mă obscen, eu fiind cu pantalonii jos”, „s-a așezat lângă mine în pat și m-a luat de fund!”

Mărturiile au fost scrise de mână și depuse la spital în luna iulie, însă au rămas aproape fără urmări. „L-au retrogradat vreo lună pe postul de infirmier, îngrijitor și apoi s-a întors ca asistent. A continuat să vorbească urât, să înjure colegi și colege, are un comportament agresiv”, povestesc colegi de-ai săi pentru Libertatea.

Hărțuirea nu s-a terminat la spital. Bărbatul căuta femeile în baza de date informatică a spitalului, de unde le lua adresele și numerele de telefon. În paralel, le căuta pe Facebook și le lăsa mesaje.

Întreaga poveste poate fi citită aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.