Timișoara are firmă care să ridice deșeurile vegetale și cele rezultate din construții

131

Timișoara are, de marți, contract cu o firmă care se va ocupa exclusiv de ridicarea deșeurilor vegetale și a celor provenite din lucrări de construcții. Primăria Timișoara a finalizat procedura de licitație demarată în vara anului trecut și a anunțat numele fimei.

„10 februarie a fost ultima zi de depunere a contestaţiilor privind achiziţia serviciului de colectare, transport, depozitare/valorificare a deşeurilor vegetale şi a deşeurilor din construcţii provenite din demolări, din activităţi de reamenajare şi reabilitare, abandonate pe domeniul public al municipiului Timişoara. Au fost depuse 3 oferte, iar în urma evaluărilor, a fost declarată câştigătoare societatea TRANSCLEAN SRL Timişoara”, anunță autoritățile locale.

Valoarea acrodului cadru este de 23.196.000 lei fără TVA, iar durata este de 4 ani. După semnarea contractului şi emiterea odinului de începere se vor transmite public detalii privind colectarea. În urma licitației a scăzut destul de mult prețul contractului, inițial fiind anunțată suma de 29 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ